Bouwkavels

Altijd al gedroomd van een tuingerichte woonkamer? Of juist een bedrijfsruimte met veel natuurlijk licht? Hoe uw ideale woning of bedrijfsruimte eruit moet komen te zien weet u vast al. Nu nog de perfecte locatie. Misschien is een bouwkavel van de gemeente wel geschikt voor uw plannen. 

In de gemeente Waadhoeke komt er regelmatig bouwgrond vrij. Deze bouwkavels zijn vaak onderdeel van een nieuwbouwwijk maar liggen soms ook verspreid over verschillende kleinere dorpen. 

Bekijk aanbod bouwgrond

Op dit moment hebben wij geen bouwgrond beschikbaar voor nieuwbouw woningen.

Voor meer informatie over beschikbare bouwkavels, de verkoopprocedure, de bouwmogelijkheden volgens het bestemmingsplan of voor het reserveren van een kavel stuurt u een e-mail naar info@waadhoeke.nl t.a.v. Gerard Hoekstra.

Ook wanneer u een (nieuwe) locatie zoekt voor uw bedrijf zijn er kavels van de gemeente.

Op dit moment hebben wij bouwkavels beschikbaar in:

  • Oudebildtzijl.

Heeft u interesse in een bedrijfskavel of wilt u meer weten over de verkoopprocedure en de bouwmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@waadhoeke.nl t.a.v. Jeanette van der Lei.

Wij vernieuwen deze pagina regelmatig met beschikbare bouwkavels. Voor meer informatie over het actuele aanbod stuurt u een e-mail naar info@waadhoeke.nl. Ook de algemene verkoopvoorwaarden kunt u via e-mail opvragen. Wij staan graag voor u klaar.