Angélique Grovenstein-Gijsbertsen

Beschikbaar

Alle dagen.

Taal

Nederlands, Frysk, Franekers, Engels en Duits.

Waarom kiest u voor mij?

Mag ik mij even aan jullie voorstellen?

Mijn naam is Angélique Grovenstein-Gijsbertsen, getrouwd, moeder van drie kinderen en sinds 2005 trouwambtenaar, eerst van de gemeente Franekeradeel en vanaf 2018 voor de gemeente Waadhoeke.

Dat ik in deze unieke, dankbare functie degene ben die een steentje mag bijdragen aan een van de spannendste en mooiste dagen van iemands leven, vind ik telkens weer een belevenis.

Wat mogen jullie van mij verwachten?

Onze samenwerking begint met een voorgesprek waarvoor ik, indien mogelijk, bij jullie thuis langskom. Zittend in jullie eigen vertrouwde omgeving probeer ik me, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, een beeld te vormen van de personen die voor me zitten.

Anekdotes maar ook studies, hobby’s en natuurlijk jullie relatie en een eventueel huwelijksaanzoek probeer ik samen te smeden tot een toespraak waarvan nooit een tweede zal zijn, hij is uniek. En dat is niet zo vreemd want ieder mens is uniek. En wat is er dan fijner dan op je trouwdag, staand in het middelpunt van de belangstelling, naar een toespraak te luisteren waarin je wordt meegenomen op een reis door die ‘goede ouwe tijd’ in een ongedwongen, informele sfeer waarbij alle ruimte is voor eigen inbreng?

In dit geheel ben ik slechts een schakel, zonder jullie ben ik nergens want het is en blijft jullie dag.

Tot slot

Herkennen jullie iets in bovenstaande tekst? Dan hoop ik van harte dat ik jullie trouwambtenaar mag zijn op die voor jullie zo belangrijke dag, jullie trouwdag!