Boukje van der Meer-Dijkstra

Beschikbaar

Alle dagen.

Taal

Nederlands, Bildts, Fries en Engels.

Waarom kiest u voor mij?

Omdat het voor een bruidspaar misschien wel leuk is om ook iets over mij te weten, wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Boukje van der Meer-Dijkstra en ik ben getrouwd.

Ik heb twee zonen en twee kleinkinderen en ik woon met mijn man net buiten het dorp Oude Bildtzijl.

In mei 2007 ben ik benoemd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Dit is iets wat ik altijd heel graag wilde doen. Voorheen heb ik altijd administratief werk gedaan bij een landbouwmachinefabriek en een grondverzetbedrijf. Tot 2000 hebben we op een boerderij gewoond waar wij een akkerbouwbedrijf runden.

Ik vind het een hele eer om een bruidspaar op hun huwelijksdag persoonlijk toe te spreken. Ieder bruidspaar is, in mijn ogen, uniek en ik vind het dan ook een uitdaging om zoveel mogelijk in de trant van hun wensen en verwachtingen te handelen. Graag breng ik dan ook vooraf een bezoekje aan het bruidspaar om nader kennis te maken en de voor hen zo belangrijke trouwdag door te nemen.

Het huwelijk is een serieuze aangelegenheid maar daarnaast probeer ik wel wat vrolijkheid en humor in mijn toespraak te verwerken. Het moet immers een onvergetelijke dag worden waar het bruidspaar later met veel genoegen op terug kan kijken!