Corry Bouma - de Jong

Beschikbaar

Alle dagen.

Taal

Nederlands, Fries, Engels en Duits.

Waarom kiest u voor mij?

Als BABS ben je heel direct getuige van, en nauw betrokken bij, een bijzonder moment in het leven van twee mensen. Dit alleen al maakt dat de functie van BABS zo speciaal is voor mij en ik beschouw het dan ook als een eer om aanwezig te mogen zijn bij jullie huwelijk.

Een trouwdag is een feestdag, waaraan vaak al maanden van voorbereidingen vooraf zijn gegaan, waar al lang naar uitgekeken wordt. En als het dan eindelijk zover is mag je als bruidspaar het middelpunt van de dag zijn.

Ondanks dat het huwelijk universeel is, (er zijn nu eenmaal bepaalde eisen waar de huwelijksvoltrekking aan moet voldoen) het bruidspaar is dat absoluut niet! Elk paar is uniek en verdient een persoonlijke benadering op de trouwdag.

Dit is mijn insteek om van de huwelijksceremonie iets moois te maken, waar in de toekomst met plezier op teruggekeken kan worden.

Ik vind het belangrijk om samen met jullie de ceremonie voor te bereiden om alles, waar mogelijk, in te vullen volgens jullie wensen, zodat er op dé dag een ontspannen sfeer zal zijn voor zowel het bruidspaar als de gasten!