Esther Aalberts-Kalma

Beschikbaar

Alle dagen.

Taal

Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Waarom kiest u voor mij?

Trouwen; de ultieme gelegenheid om het leven en de liefde te vieren.

Uit het ‘Nationaal Trouwonderzoek’ blijkt opnieuw dat de trouwceremonie genoemd wordt als mooiste herinnering aan de trouwdag. De trouwceremonie is dan ook het moment waar de dag om draait en het vieren van de liefde inluidt.

Mijn naam is Esther Aalberts-Kalma (1976). Ik ben geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in de Noordoostpolder en woon nu met mijn man en twee zoons in Dronryp. Sinds 2014 ben ik trouwambtenaar. Omdat ik het vak zo leuk vind ben ik in 2015, onder de naam ‘Trouw met Liefde’ gestart als zelfstandig trouwambtenaar.

Het verschil maken

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat je met een prachtige en persoonlijke trouwceremonie met een vleugje humor het verschil kunt maken. Niet alleen op de dag zelf maar zeker ook voor later. Want als iedereen geniet komt dit niet alleen de trouwfoto’s ten goede, maar is ook de toon gezet voor de rest van de feestdag.

Als trouwambtenaar beloof ik jullie:

  • Een prachtige, persoonlijke en ontspannen ceremonie met humor en finesse;
  • Persoonlijk advies om het mooiste uit jullie ceremonie te halen;
  • Een professionele werkwijze waardoor jullie relatief weinig tijd kwijt zijn aan de voorbereiding;
  • Privacy; jullie kunnen erop vertrouwen dat er veilig en integer met jullie persoonlijke verhalen en gegevens wordt omgegaan;
  • Plezierig, helder en vlot contact.

Zeggen jullie ja?

Zijn jullie enthousiast en willen jullie graag dat ik jullie trouw? Geef dan jullie voorkeur door bij de melding van jullie huwelijk.