pagina icoon paspoort

Nieuwsbericht

Parkeervergunningen Franeker digitaal

donderdag 19 november

Op 1 januari 2021 verlopen de parkeervergunningen binnenstad Franeker voor het jaar 2020. De parkeervergunningen kunnen binnenkort weer verlengd, gewijzigd of opgezegd worden. Heeft u op dit moment een parkeervergunning voor de Franeker binnenstad, dan krijgt u in de week van 23 tot en met 27 november (week 48) een brief in de bus. Hierin staat duidelijk aangegeven hoe u de parkeervergunning(en) digitaal kunt verlengen, wijzigen of opzeggen.

Verlengen, wijzigen of opzeggen kan vanaf 25 november digitaal

Heeft u nog geen vergunning maar wilt u wel een parkeervergunning voor de binnenstad, dan kunt u deze vanaf 25 november 2020 aanvragen via waadhoeke.nl/parkeervergunning. Alle belangrijke informatie over de verschillende parkeervergunningen en de voorwaarden is hier te vinden. Via de website kunt u meteen een vergunning aanvragen.

Informatie

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de medewerkers van de afdeling Publiekscentrum via telefoonnummer  0517-380 380. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Wilt u langskomen op het gemeentehuis? Maak dan een afspraak. Dit kan via de website of telefonisch.