pagina icoon paspoort

Nieuwsbericht

Sinterklaas in tijden van corona

maandag 16 november

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen. We hebben kunnen zien hoe hij op de (Dieuwertje) Blokkade zijn Pakjesboot aanlegde en naar het pietenhuis vertrok. Daar werd hij verwelkomd door alle burgemeesters van het land.

Intochten kunnen dit jaar niet doorgaan

Sinterklaasintochten kunnen dit jaar niet doorgaan, vanwege de geldende coronamaatregelen. De lijn van Rijksoverheid en van de Friese burgemeesters is dat we Sinterklaas dit jaar klein vieren. Dus vieren in kleine gezelschappen. Als gemeente Waadhoeke hebben wij contact met de Sinterklaascomit├ęs van de dorpen. Samen kijken we wat wel mogelijk is en hebben we afspraken gemaakt rondom Sinterklaasactiviteiten.

Vragen over Sinterklaas en activiteiten?

Heeft u vragen over Sinterklaas en gerelateerde activiteiten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517 380 380 of via het mailadres info@waadhoeke.nl.

Tekeningen voor Sinterklaas?

Ook onze burgemeester heeft contact met Sinterklaas. Dus: als kinderen tekeningen hebben, kunnen ze die via de website van het Sinterklaasjournaal insturen, of in de brievenbus doen met bij het gemeentehuis. De burgemeester zorgt dat de tekening bij Sinterklaas terechtkomt.