Ga naar de inhoud

Nieuwsbericht

Uitnodiging inwonersavond 1 oktober

woensdag 11 september

De gemeente gaat graag met u in gesprek over het onderwerp duurzaamheid.

Energie, wonen, vervoer en afval: Hoe zien we duurzaamheid in de toekomst?

De gemeente Waadhoeke heeft nog geen duurzaamheidsbeleid. Maar we zijn al wel bezig met duurzaamheid. We doen bijvoorbeeld mee aan een proef aardgasvrij wonen, we stimuleren hergebruik, we deden mee aan de duurzame Elfwegentocht en scheiden ons afval. Maar we willen nog meer doen. Hierover willen we als gemeente met onze inwoners in gesprek. Op dinsdag 1 oktober in Ried.

Duurzaamheidsagenda

Gemeente Waadhoeke wil een agenda opstellen over onder andere duurzaamheid, biodiversiteit en elektrisch rijden. Met het woord ‘agenda’ wil de gemeente laten zien hoe we dat de komende jaren gaan doen: waar willen we heen, wanneer gaan we dat doen en hoe. 

Met u in gesprek

We beginnen met een inwonersavond op dinsdag 1 oktober in Dorpshuis De Rede in Ried. Bent u geïnteresseerd in het onderwerp duurzaamheid? We gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en oplossingen. Dit doen we in een leuke bijeenkomst, die om 19.30 uur begint (inloop vanaf 19.00 uur). 
Voor een goede voorbereiding is het handig dat wij weten hoeveel deelnemers er komen. U kunt u tot 23 september aanmelden bij Froukje Brander via f.brander@waadhoeke.nl

Uw Reactie