Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken

Nieuwsbericht

Uitnodiging lokaal sportakkoord

woensdag 8 januari

Het nieuwe sportbeleid ‘Waadhoeke beweegt mee’ is vastgesteld! Maar we zijn nog niet klaar. Samen met onze maatschappelijke partners gaan we een lokaal sportakkoord opstellen met elkaar. In een lokaal sportakkoord maken we als gelijkwaardige partijen afspraken over actiepunten uit het nieuwe sportbeleid. De datum van de kick off is verplaatst naar donderdag 27 februari. Denkt u mee?

Initiatiefgroep opgericht

We hebben een initiatiefgroep opgericht om samen aan het lokaal sportakkoord te werken. In deze initiatiefgroep zitten het beweegteam Waadhoeke, stichting de Waaie, handbalvereniging Jupiter '76, de Skûle Welzijn, de KNKB en de gemeente.

Startbijeenkomst donderdag 27 februari (i.p.v. dinsdag 14 januari)

Donderdagavond 27 februari organiseert de initiatiefgroep een startbijeenkomst, onder leiding van sportformateur Karin Zwart. Samen gaan we aan de slag met de 7 speerpunten uit ons nieuwe beleid ‘Waadhoeke beweegt mee’. We bekijken welke actiepunten we het belangrijkst vinden en aan welke punten we samen kunnen en willen werken.

Denkt u mee?

De initiatiefgroep wil het lokaal sportakkoord graag in samenwerking met de inwoners van Waadhoeke en maatschappelijke partners uitwerken. Als het klaar is, willen we graag dat iedereen zijn handtekening eronder zet!

Aanmelden

Kom dus allemaal naar de kickoff voor ons lokaal sportakkoord! De bijeenkomst is donderdagavond 27 februari in sportpark De Waaie in St.-Annaparochie en is van 19.30 tot 21.30 uur. Je kunt je tot vrijdag 21 februari aanmelden via dit aanmeldformulier.

Meer informatie over het lokaal sportakkoord?

Neem dan contact op met sportformateur Karin Zwart van Huis voor de Sport Groningen, via k.zwart@hvdsg.nl.

Namens de initiatiefgroep, tot ziens!

Uw Reactie