Programma toekomstgericht ondernemen

Wilt u uw bedrijf ook toekomstbestendig organiseren? Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst. Gemeente Waadhoeke biedt dit programma kosteloos aan voor haar ondernemers en wordt uitgevoerd door bureau Qredits.

Klaar voor de toekomst!

Waar u nu nog worstelt met uw businessplan, bent u na het volgen van dit programma klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. U wordt getriggerd om uzelf en uw bedrijf tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor uw bedrijf.

Zes weken les

In zes weken tijd wordt u één avond per week klassikaal begeleid door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we u uit goed na te denken over uw model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

100 dagen uitproberen

Na deze eerste anderhalve maand hebt u een nieuw businessmodel staan. In de 100 dagen erna gaat u aan de slag. En omdat u het niet alleen doet, maar in groepsverband, hebt u meteen een stok achter de deur om uw ervaringen in die 100 dagen te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kunt u voor uw vragen altijd terecht bij uw docent. U hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar u bent wel aan zet.

Terugkomsessie

Er wordt een offline of online terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar staat u nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat u dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kunt u de toekomst aan!

Voor meer informatie over dit programma de website van Qredits. Voor persoonlijk contact neemt u contact op met Rinze Kiemel, accountmanager gemeente Waadhoeke via email ondernemen@waadhoeke.nl of telefoonnummer (06) 82 34 59 63. Het programma wordt uitgevoerd door het bureau Qredits en deelname is gratis.