Programma toekomstgericht ondernemen

Wil je jouw bedrijf ook toekomstbestendig organiseren? Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst. Gemeente Waadhoeke biedt dit programma kosteloos aan voor haar ondernemers en wordt uitgevoerd door bureau Qredits.

Klaar voor de toekomst!

Waar je nu nog worstelt met jouw businessplan, ben je na het volgen van dit programma klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en jouw bedrijf tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor jouw bedrijf.

Zes weken les

In zes weken tijd word je één avond per week klassikaal begeleid door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we je uit goed na te denken over jouw model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

100 dagen uitproberen

Na deze eerste anderhalve maand heb je een nieuw businessmodel staan. In de 100 dagen erna ga je aan de slag. En omdat je het niet alleen doet, maar in groepsverband, heb je meteen een stok achter de deur om jouw ervaringen in die 100 dagen te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kun je voor jouw vragen altijd terecht bij jouw docent. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar je bent wel aan zet.

Terugkomsessie

Er wordt een offline of online terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar sta je nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat je dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kun je de toekomst aan!

Voor meer informatie over dit programma de website van Qredits. Voor persoonlijk contact neem je contact op met Rinze Kiemel, accountmanager gemeente Waadhoeke via email ondernemen@waadhoeke.nl of telefoonnummer (06) 82 34 59 63. Het programma wordt uitgevoerd door het bureau Qredits en deelname is gratis.