Subsidies

Inwoners en bedrijven in de gemeente Waadhoeke kunnen subsidie aanvragen voor de aanleg van meer groen en het opvangen van regenwater. De gemeente stimuleert hiermee maatregelen tegen de gevolgen van extreem droog en nat weer. Druk op de knop hieronder om meer informatie te lezen over deze subsidie en vraag uw subsidie nu aan.

Gemeente Waadhoeke kent verschillende subsidieregelingen. Zo kunnen verenigingen en stichtingen bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor projecten en activiteiten in het kader van kunst, cultuur, taal, sport en recreatie. Maar ook voor projecten en activiteiten die de fysieke leefomgeving of de sociale samenhang bevorderen.

Bent u benieuwd of uw idee, project of activiteit voor subsidie in aanmerking komt? Vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen vijf werkdagen nemen we contact met u op.

Niet alleen de gemeente Waadhoeke stelt subsidie beschikbaar. Er zijn ook veel andere organisaties die subsidieregelingen hebben. Dat kunnen overheden zijn, maar ook particuliere fondsen. Vraag hiervoor hulp of informatie aan bij het dorpen en wijkenteam van uw woonplaats. Er is ook een online loket waar u zelf op zoek kunt gaan naar extra subsidiemogelijkheden voor uw project. 

Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig registreren. Daarna kunt u aan de slag.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken in het loket?

Neem contact op met dorpen- en wijkencoƶrdinator Els Hiemstra via 0517-380 380.