Ytsje Andringa-Gerbrandy

Beschikbaar

Alle dagen.

Taal

Nederlands en Frysk.

Waarom kiest u voor mij?

Mijn naam is Ytsje Andringa-Gerbrandy en ik woon in Minnertsga. Ik ben getrouwd, moeder van 4 zonen en oma van 2 kleinkinderen. Dat is echte rijkdom! Een baan in het onderwijs was lange tijd mijn levenslust. Teksten of gedichten schrijven is mijn passie.

Toen mijn droom als BABS in vervulling ging glom ik van blijdschap, het is net zo mooi als een trouwring. Het blijft altijd een klein mysterie en wonder hoe twee mensen elkaar vinden. Als BABS mag ik dit verzegelen en dat is prachtig.

Tegemoet komen aan jullie verwachtingen en wensen is een prioriteit, om zo samen te werken naar een unieke waardevolle plechtigheid. De voltrekking zelf is een serieuze zaak en zal altijd stijlvol gebeuren, maar daaromheen wikkel ik graag warme en vrolijke kleuren.

Emoties van mensen zijn teer, daar moet je zorgvuldig mee omgaan. Inhoud, warmte en een grapje mogen samengaan in mijn toespraken. Ik steef naar een persoonlijk, speels en sprankelend verhaal. Ook zelf iets zeggen als bruidspaar behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.