Hulp nodig?

Heb je vragen over jouw stempas, een persoon machtigen, of stembureau locaties? Wij helpen je graag! Bel met onze medewerkers of maak een afspraak om langs te komen. 

Ga je niet stemmen omdat je het ingewikkeld vindt? Dat zou jammer zijn. Jouw stem is heel belangrijk. Misschien helpt  deze unieke online uitleg van Steffie. Zo kan iedereen in makkelijke taal hulp krijgen bij het uitbrengen van een stem. Probeer het uit op hoewerktstemmen.nl.

Heb je geen vervoer, is het stembureau niet op loopafstand of ben je slecht ter been? De chauffeurs van Automaatje brengen je graag naar het stembureau. Eén telefoontje naar de matchmaker en jouw aanvraag wordt genoteerd en doorgegeven aan een van de vrijwilligers. Hij of zij haalt je op, rijdt - en begeleid jou desgewenst-  naar de stembus en brengt je weer veilig thuis.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: ANWB Automaatje Waadhoeke, (tot en met de dag van de verkiezingen van 09.00-12.00 uur) telefoon: (06) 184 228 94 of e-mail naar: automaatje@deskule.nl.