Subsidies en regelingen

Gebruik de knop hieronder om direct de coronaregelingen voor ondernemers te zien. 

Daarnaast bestaan er verschillende regionale en nationale subsidieregelingen voor ondernemers. Hieronder vindt u een overzicht.

Ondernemersplein

Het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel helpt u met het inzichtelijk maken van de diverse subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website van het Ondernemersplein.

123subsidie

123subsidie geeft inzicht in welke financieringsmogelijkheden er zijn voor ondernemers in Noord-Nederland. Kijk voor meer informatie op de website van 123subsidie.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Samenwerkingsverband Noord-Nederland verstrekt diverse subsidies voor ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website van samenwerkingsverband Noord-Nederland.

Provincie Fryslân

Er zijn diverse subsidies beschikbaar via de Provincie Fryslân. Kijk voor meer informatie op de website van de Provincie Fryslân.

Business Boost Friesland

Bent u een MKB’er met groeiambities? Business Boost Friesland kan u mogelijk verder helpen. Kijk voor meer informatie op de website van Business Boost Friesland.

Digitale Werkplaats Fryslân

Bent u een MKB'er met een digitaliseringsvraag? Digitale Werkplaats Fryslân helpt u graag verder. Kijk voor meer informatie op de website van Digitale Werkplaats Fryslân.