Kom werken bij Waadhoeke

Waadhoeke is een jonge, aantrekkelijke gemeente waar ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Onze gemeente ligt in een heel mooi ‘hoekje’ van Friesland en heeft veertig dorpen, één stad en 47.000 mensen. Wij staan dichtbij de inwoners; de lijnen naar gemeentebestuur en dienstverlening zijn kort.

Waadhoeke biedt een plezierige werkomgeving waar naar je geluisterd wordt, je de ruimte krijgt je te ontwikkelen en te doen wat je daadwerkelijk leuk vindt. Met als één doel: inwoners verder helpen.

Iedereen die bij ons werkt is van groot belang voor het succes van Waadhoeke.

Een baan die voelt als thuiskomen

Een baan bij Waadhoeke betekent werken met leuke collega’s, in een moderne werkomgeving en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We beloven een goede balans tussen werk en privé en flexibele werktijden en werkplekken.

We willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Bij Waadhoeke gaan we samen vooruit; we werken aan een mooie gemeente met de Mienskip voorop.

Even binnenkijken

Bekijk deze video om erachter te komen waarom (misschien wel jouw toekomstige) collega's met plezier naar hun werk gaan.

Wil jij ook een baan die voelt als thuiskomen? Kom werken bij Waadhoeke!

Vacatures

Bekijk hieronder de vacatures die we hebben. Staan er geen vacatures? Stuur een e-mail naar info@waadhoeke.nl en laat ons weten waarom we met jou kennis moeten maken.

Ook als je op zoek bent naar een werkervaringsplek, stageplaats of traineeship kan je ons mailen of bellen.

 

Bestuurlijk juridisch adviseur

36 uren per week
Franeker