Geef jij je carrière een boost bij Waadhoeke!?

Heb jij lef, ben je innovatief en durf jij jouw (zelf)kritische kwaliteiten en scherpte in te zetten? Wil jij meedenken en je talenten optimaal inzetten voor de gemeente Waadhoeke? Wij gaan in september van start met een traineeprogramma. Wij vinden het belangrijk dat jij, als individu én wij, als organisatie, verder ontwikkelen en van elkaar leren. Er zijn in totaal vier traineeplekken beschikbaar. 

Wij zoeken

Jou, als trainee. Heb jij recent een HBO of WO opleiding afgerond en wil jij je opgedane kennis inzetten als trainee? Wij zoeken trainees op de vakgebieden gegevensbescherming en juridische zaken VVTH.

Je krijgt van ons

  • Een ‘traineecontract’ van 1,5 jaar voor 28/36 uur
  • Een salaris van € 2.865,-
  • Een groot aantal trainingen en opleidingen die je klaarstomen voor het werken bij de regionale overheid.
  • Begeleiding en coaching. 
  • Vrijheid om aan te geven waar jouw interesses liggen. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Geef je op

Maak je interesse vóór 27 september bekend bij Bianca Sijbesma (HRM) via sollicitaties@waadhoeke.nl. Geef daarbij ook je interessegebied aan. Wil je eerst meer informatie? Neem voor het traineeship gegevensbescherming contact op met Sybrand Doevendans (06-11416878 / s.doevendans@waadhoeke.nl) of voor het traineeship juridische zaken VVTH met Siebo de Graaf (06-83716700 / s.degraaf@waadhoeke.nl) of voor algemene vragen met Bianca Sijbesma (0615677211 / b.sijbesma@waadhoeke.nl).

Wat kan jij voor ons betekenen?

Trainee gegevensbescherming

Jij gaat aan de slag met de verdere implementatie en toepassing van de AVG binnen Waadhoeke. Hiervoor zoek je contact met alle betrokkenen en wordt je het eerste aanspreekpunt voor alle privacyvraagstukken. Jij ziet de ontwikkelingen en uitdagingen en helpt ons deze aan te gaan. 

Trainee Vakjurist VTH 

Als vakjurist ben je bezig met allerlei handhavingsprocedures binnen de afdeling V&VTH. Je stelt verweerschriften op bij bezwaar-en beroepsprocedures en voert tevens het verweer bij de gemeentelijke bezwarencommissie, de rechtbank en raad van state. Daarnaast hou je jurisprudentie bij en hou je je collega’s op de hoogte van gewijzigde wet en regelgeving. Tevens adviseer je over de aanpassingen die nodig zijn op beleid en regelgeving binnen de afdeling V&VTH.