Webinar SWOT

Webinar terugkijken 

U kunt het webinar over de economische potentie van regio Noardwest Fryslân terugkijken via onderstaande knop. De eerste 7 minuten gebeurt er niets, het webinar start na 7.15 minuten.

Wat is er besproken?

Tijdens de webinar werden de resultaten gedeeld van de SWOT-analyse waaraan de afgelopen maanden is gewerkt. Ondernemers, onderwijs partijen en vertegenwoordigers van de overheid hebben input geleverd voor deze analyse. Kansen en bedreigingen van onze regio zijn in kaart gebracht met als hoofdvraag: hoe zorgen we samen voor een vitale, weerbare en toekomstbestendige economie? 

Rapport met resultaten

Onderzoeksbureau Public Result heeft vervolgens een rapport opgeleverd met de resultaten. Wilt u dit ontvangen? Stuur dan een mail naar ondernemen@waadhoeke.nl.

Het webinar is een initiatief van gemeente Waadhoeke en gemeente Harlingen in samenwerking met Commerciële Club Noordwest Friesland, Ondernemend Harlingen, Ondernemers Vereniging Franeker, Campus Middelsee, RSG Simon Vestdijk, Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân.