Werken bij Waadhoeke

Waadhoeke is een jonge, aantrekkelijke gemeente waar ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Onze gemeente ligt in een heel mooi ‘hoekje’ van Friesland en heeft veertig dorpen, één stad en 47.000 mensen. Wij staan dichtbij de inwoners; de lijnen naar gemeentebestuur en dienstverlening zijn kort.

Waadhoeke biedt een plezierige werkomgeving waar naar je geluisterd wordt, je de ruimte krijgt je te ontwikkelen en te doen wat je daadwerkelijk leuk vindt. Met als één doel: inwoners verder helpen. Iedereen die bij ons werkt is van groot belang voor het succes van Waadhoeke.

Een baan die voelt als thuiskomen

Een baan bij Waadhoeke betekent werken met leuke collega’s, in een moderne werkomgeving en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We beloven een goede balans tussen werk en privé en flexibele werktijden en werkplekken. We willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Bij Waadhoeke gaan we samen vooruit; we werken aan een mooie gemeente met de Mienskip voorop.

Wil jij een baan die voelt als thuiskomen? Kom werken bij Waadhoeke!

De vacatures van Waadhoeke vind je op de website werkeninfriesland.nl. Zie je geen vacatures staan? Dan zijn er geen actuele vacatures. Je bent altijd welkom om een open sollicitatie naar ons op te sturen.

Mail ons je motivatiebrief en CV via info@waadhoeke.nl.

Wil jij werkervaring opdoen bij de gemeente? Regelmatig zijn er posities beschikbaar waarin je werkt en wordt opgeleid tot specialist in een bepaald vakgebied.

Staan er geen traineeship vacatures hieronder? Solliciteer dan vooral op één van onze gewone vacatures. Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw motivatie en wie weet is er meer mogelijk dan je denkt. 

Heb jij interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die jou aanspreekt? Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt.