Evenementencoördinator

Heb je vragen over het organiseren van je evenement? Of wil je meer informatie hierover? Overleg dan met onze evenementencoördinator.

Cultuur is een breed begrip in Waadhoeke. Evenementen, dorpsfeesten, sport, muziek, voorstellingen worden veel georganiseerd in onze gemeente en zijn voor inwoners en bezoekers jaarlijkse hoogtepunten. De organisatie van een activiteit of evenement wordt vaak gedaan door enthousiaste vrijwilligers, maar dat is niet altijd makkelijk door de toenemende wet- en regelgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat onze rijke cultuur aan activiteiten en evenementen blijft bestaan omdat ze ontspanning, plezier, verbinding en inspiratie bieden. Daarnaast zijn ze ook economisch onmisbaar voor onze gemeente.

''Ik ben Lourenske Steenstra, evenementen coördinator bij Waadhoeke, en ik help je graag. Ik ben een verbinder tussen de organisatie en de overheid en beantwoord vragen zoals: "Aan welke eisen moeten we voldoen?", "Hoe vullen we de formulieren in?", en "Wat kan de gemeente voor ons regelen?".

Met mijn ervaring als coördinator van evenementen denk ik graag met jullie mee wat de mogelijkheden zijn, hoe je het beste met de regels kan omgaan en hoe het aanvragen van een vergunning gaat. Ook kan ik nagaan of er subsidie mogelijkheden zijn. Ik hoor graag van je, oant sjen! 

Met vriendelijke groet,
Lourenske