Toeristische-recreatieve bewegwijzering

Toeristische-recreatieve bewegwijzering (bruin strokenbord) verbetert de herkenbaarheid en vindbaarheid van de toeristische locaties. Toeristische en recreatieve ondernemers die gevestigd zijn in gemeente Waadhoeke kunnen, op eigen kosten, in aanmerking komen voor een bewegwijzeringsbord. Om een wildgroei aan toeristische bewegwijzeringsborden te voorkomen en onderhoud te waarborgen heeft gemeente Waadhoeke een aanvraagprocedure ingericht.

Voor het plaatsen van een toeristisch-recreatief bewegwijzeringsbord doet u een aanvraag bij REVIS Bewegwijzering. REVIS Bewegwijzering neemt namens de gemeente uw aanvraag in behandeling, toetst deze, maakt een bebordingsplan en zorgt voor de plaatsing, het 2-jaarlijks onderhoud en de vervanging bij schade en diefstal. Op de bewegwijzeringsborden komt de naam van uw onderneming en het daarbij behorende pictogram.

Bij het aanvragen van een toeristisch-recreatief bewegwijzeringsbord zijn kosten verbonden. Na beoordeling van uw aanvraag zal REVIS Bewegwijzering namens de gemeente u een inschatting van de kosten geven.