Ondernemersschool

Ben jij een gedreven startende ondernemer in Waadhoeke en heb je grote ambities?  De Ondernemersschool is een initiatief vanuit de gemeente Waadhoeke in samenwerking met Qredits. Deze school biedt jou de kans om jouw ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en daarmee jouw bedrijf te laten groeien!

Ondernemersschool

Het 10-weken durende programma is ontworpen door Qredits om jouw ondernemerskennis te vergroten, je te begeleiden bij het schrijven van een ijzersterk ondernemersplan én je te voorzien van de praktische vaardigheden die essentieel zijn voor zakelijk succes. Van persoonlijke effectiviteit tot marketingstrategieën. Professionals delen hun kennis om jou op weg te helpen in het ondernemerslandschap.

Voor wie?

Startende ondernemers met minder dan 5 jaar ervaring binnen de gemeente Waadhoeke.

Kosten en kortingen

Normaal € 375,- (excl. BTW), maar als startende ondernemer in gemeente Waadhoeke betaal je maar € 75,- (excl. BTW) eigen bijdrage. 

Aanmelden

Meld je aan via de link. Het programma start op 26 maart en bestaat uit 10 bijeenkomsten in op dinsdagavond.

Om je aan te melden voer je de volgende stappen uit:

  1. Ga naar dit webadres: https://www.qredits.nl/trainingen/onderneming-starten/ondernemersschool.
  2. Klik bij Ondernemersschool Waadhoeke op het blauwe vakje ‘Aanmelden’ achter de betreffende startdatum.
  3. Vul het aanmeldformulier in en accepteer de algemene voorwaarden.
  4. De kosten bedragen €375,= exclusief BTW. Om gebruik te maken van de korting die de gemeente Waadhoeke aanbiedt vul je de volgende code in: FPOSWAADHOEKE75 (advies: knippen en plakken). Met deze code betaal je slechts € 75,- exclusief BTW. Let op: de korting is alleen geldig voor bedrijven en inwoners in gemeente Waadhoeke.
  5. Je ontvangt een e-mail met een betalingslink.
  6. Na de betaling ontvang je een bevestiging in beeld van Qredits en ben je geregistreerd.
  7. De praktische gegevens ontvang je uiterlijk 1 week voor de start van de cursus.

Vragen over de ondernemersschool?

Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van Qredits. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rinze Kiemel

In Nederland wonen statushouders die dromen van het starten van een eigen bedrijf. Maar de Nederlandse ondernemerswereld is anders dan ze gewend zijn uit hun thuisland. Zo zijn er bijvoorbeeld andere wetten en regels. Om deze mensen te helpen, kunnen statushouders in Waadhoeke zich aanmelden voor de Ondernemersschool voor statushouders. Hierdoor krijgt iedereen de kans zijn ondernemersskills in te zetten voor een divers en groeiend ondernemerslandschap in onze gemeente.

Hoe ziet het programma eruit?

De Ondernemerrschool voor statushouders duurt 3 maanden en bestaat uit 14 bijeenkomsten van 3 uren. De startdatum volgt. Deelnemers worden begeleid door een persoonlijke coach en krijgen les van een ervaren hoofdtrainer. Daarnaast geven professionals uit het werkveld gastlessen over onderwerpen als marketing, financiën en ondernemersvaardigheden.

Inclusief ondernemerslandschap

Door onze krachten te bundelen, zorgen we samen voor een gemeenschap waar kennis en ervaringen gedeeld worden. Zo dragen we bij aan een inclusieve gemeente waar talent en ondernemerschap wordt gewaardeerd, zonder te letten achtergrond of herkomst.

Deelname aan het programma is gratis

Je hoeft niets te betalen voor jouw deelname aan dit programma! Dit programma wordt betaald vanuit een subsidie van de Council of Europe Development Bank (CEB) en is dus gratis!

Vragen over de ondernemersschool voor statushouders?

Voor meer informatie over de ondernemersschool voor statushouders kijk je op website van Qredits. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rinze Kiemel