Colofon

Redactie

Webredactie gemeente Waadhoeke info@waadhoeke.nl Telefoon: (0517) 380 380

We gebruiken een statistiekeninstrument om informatie te verzamelen over hoe je de website gebruikt. We doen dit om zeker te weten dat de website voldoet aan de behoefte van de bezoeker. We gebruiken het ook om de website te verbeteren. We verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie (bijvoorbeeld uw naam of adres). Het IP-adres van websitebezoekers is gedeeltelijk verborgen.

Deze website is gemaakt met Typo3.

Het auteursrecht en het databankenrecht op deze website liggen bij de gemeente Waadhoeke. Dat geldt voor de inhoud van de website en voor de inhoud van gemeentelijke documenten op deze website. De gemeente Waadhoeke geeft iedereen een niet-exclusief gebruiksrecht op de inhoud en de gemeentelijke documenten. Dit betekent dat je de inhoud van de website gratis kunt kopiëren en opnieuw (ook commercieel) kunt publiceren. Je moet je hierbij wél houden aan de volgende voorwaarden:

  • bij hergebruik verwijs je naar www.waadhoeke.nl
  • bij hergebruik vermeld je altijd de datum van kopiëren en hergebruik

Op de website staat ook inhoud van/of gemaakt door derden, zoals rapporten bij een vergunningaanvraag, foto’s, video’s en ander beeldmateriaal. Vaak heeft de gemeente hierop geen auteursrechten of databankrechten. Deze zaken mag je niet hergebruiken zonder toestemming van die derden. Derden zijn mensen die niet direct betrokken zijn bij de gemeente.