Vervoer naar het stembureau

Heb je geen vervoer, is het stembureau niet op loopafstand of ben je slecht ter been? De chauffeurs van Automaatje brengen je graag naar het stembureau. Eén telefoontje naar de matchmaker en jouw aanvraag wordt genoteerd en doorgegeven aan één van de vrijwilligers. De vrijwilliger haalt je op, rijdt - en begeleid je als je dat wilt-  naar de stembus en brengt je weer veilig thuis.

Afspraak maken en kosten

De kosten bedragen 35 cent per kilometer maar… dit bedrag wordt vergoed door de gemeente. Je betaalt bij thuiskomst de kosten rechtstreeks aan de vrijwilliger. Je ontvangt dan een betaalbewijs. Deze kan je bij ons inleveren voor de vergoeding. Dit kan via de post, via e-mail (verkiezing@waadhoeke.nl) of door het betaalbewijs bij ons langs te brengen.

Je kunt nog uiterlijk op dezelfde dag tussen 9 en 12 uur bellen (maar liever eerder) om een rit met Automaatje aan te vragen. Neem hiervoor contact op met ANWB AutoMaatje via telefoonnummer 06-18 42 28 94 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur) of via e-mail automaatje@connexa.nl.

Meer informatie

Lees meer over het ANWB Automaatje op de website van Connexa. Hier kan je ook een informatieve video bekijken.