Bouwkavels

Altijd al gedroomd van een tuingerichte woonkamer? Of juist een bedrijfsruimte met veel natuurlijk licht? Hoe jouw ideale woning of bedrijfsruimte eruit moet komen te zien weet je vast al. Nu nog de perfecte locatie. Misschien is een bouwkavel van de gemeente wel geschikt voor jouw plannen. 

In de gemeente Waadhoeke komt er regelmatig bouwgrond vrij. Deze bouwkavels zijn vaak onderdeel van een nieuwbouwwijk maar liggen soms ook verspreid over verschillende kleinere dorpen. 

Op dit moment hebben wij geen bouwgrond beschikbaar voor nieuwbouw woningen.

Voor meer informatie over beschikbare bouwkavels, de verkoopprocedure, de bouwmogelijkheden volgens het bestemmingsplan of voor het reserveren van een kavel stuur je een e-mail naar info@waadhoeke.nl t.a.v. Gerard Hoekstra.

Ook wanneer je een (nieuwe) locatie zoekt voor jouw bedrijf zijn er kavels van de gemeente.

Op dit moment hebben wij bouwkavels beschikbaar in:

  • Oudebildtzijl.

Heb je interesse in een bedrijfskavel of wil je meer weten over de verkoopprocedure en de bouwmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@waadhoeke.nl t.a.v. Jildou Oord.

Wij vernieuwen deze pagina regelmatig met beschikbare bouwkavels. Voor meer informatie over het actuele aanbod stuur je een e-mail naar info@waadhoeke.nl. Ook de algemene verkoopvoorwaarden kun je via e-mail opvragen. Wij staan graag voor je klaar.