Subsidies en regelingen

Er bestaan verschillende regionale en nationale subsidieregelingen voor ondernemers. Hieronder vind je een overzicht.

Ynbusiness

Ynbusiness Internationaal ondernemen kijkt graag met je mee welke stappen op het gebied van internationalisering geschikt voor je kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op de website van Ynbusiness.

Ondernemersplein

Het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel helpt je met het inzichtelijk maken van de diverse subsidiemogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website van het Ondernemersplein.

123subsidie

123subsidie geeft inzicht in welke financieringsmogelijkheden er zijn voor ondernemers in Noord-Nederland. Kijk voor meer informatie op de website van 123subsidie.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Samenwerkingsverband Noord-Nederland verstrekt diverse subsidies voor ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website van samenwerkingsverband Noord-Nederland.

Provincie Fryslân

Er zijn diverse subsidies beschikbaar via de Provincie Fryslân. Kijk voor meer informatie op de website van de Provincie Fryslân.

Business Boost Friesland

Ben je een MKB’er met groeiambities? Business Boost Friesland kan je mogelijk verder helpen. Kijk voor meer informatie op de website van Business Boost Friesland.

Digitale Werkplaats Fryslân

Ben je een MKB'er met een digitaliseringsvraag? Digitale Werkplaats Fryslân helpt je graag verder. Kijk voor meer informatie op de website van Digitale Werkplaats Fryslân.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werkt samen aan duurzame welvaart, nationaal en internationaal. Kijk voor meer informatie op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.