Een brief sturen

Wil je een brief, formulier of andere post naar ons sturen? Gebruik dan dit postadres:

Postbus 58

8800 AB Franeker

Zakelijke post, pakketten of facturen versturen? Bekijk hier hoe je dit doet.

Postzegels nodig

Stuur je een brief naar ons postbusadres dan moet je daarop postzegels plakken. Hoeveel postzegels je nodig hebt is afhankelijk van hoeveel jouw brief of pakketje weegt. Je kunt dit bij een postkantoor of postbedrijf punt navragen.

Een antwoordenvelop terugsturen

Bij sommige brieven van ons ontvang je een antwoordenvelop. Als daarop een antwoordnummer staat hoef je geen postzegel te plakken. Wij betalen in dat geval de verzendkosten voor jou.

Aangetekend versturen

Een aangetekende brief verstuur je via het postbedrijf van jouw keuze. Je krijgt dan een bewijs dat je de brief hebt verstuurd. Je krijgt daarna een code van het postbedrijf waarmee je jouw zending online volgt. Dit heet 'track & trace'. Je krijgt een ontvangstbevestiging zodra wij hebben getekend voor ontvangst. De kosten van deze dienst zijn voor uw eigen rekening en betaal je aan het postbedrijf. 

 

Als u een scanner heeft dan mag u uw brief ook inscannen en opsturen naar info@waadhoeke.nl. De bibliotheek heeft in veel gevallen ook een scanner waar u (tegen betaling) gebruik van kunt maken.