Langskomen

Wil je het gemeentehuis bezoeken? We helpen je graag. Maak eenvoudig online een afspraak wanneer het jou uitkomt. Haal je een (reis)document op? Dat kan altijd zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker

  • Tip: bekijk de Routeplanner pagina voor meer informatie over vervoersmogelijkheden naar het gemeentehuis.

Maak je een afspraak voor jouw bezoek aan het gemeentehuis, dan kunnen wij je bezoek voorbereiden. Lukt het niet om online een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op:

Het gemeentehuis is open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur en op donderdag van 08:30 tot 20:00 uur. 

Gesloten

Het gemeentehuis is dicht op alle officiële feestdagen, behalve goede vrijdag. 

Kijk voor spreekuren en locaties op de pagina van het Gebiedsteam. Neem voor vragen over uw afspraak met het Gebiedsteam contact op via (0517) 380 357.

Ben je minder mobiel en voor uw vervoer naar het gemeentehuis afhankelijk van anderen? Maak dan gebruik van het ANWB AutoMaatje. Dit is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten uit gemeente Waadhoeke op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Zo werkt het

Heb je vervoer nodig? Neem dan tenminste twee werkdagen van te voren contact op met ANWB AutoMaatje via telefoonnummer 06-18 42 28 94 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur) of via e-mail automaatje@deskule.nl.

De vergoeding bedraagt € 0,35 per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger, vermeerderd met eventuele parkeerkosten.